ΕΥΘΥΝΗ & ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 Η εταιρία BIOZYME δραστηριοποιείται στο χώρο της εμπορίας και  παροχής υπηρεσιών στο χώρο της βιομηχανίας τροφίμων με έδρα το Μοσχάτο.

Στοχεύει στην πλήρη ικανοποίηση των αυστηρών απαιτήσεων για υψηλή ποιότητα, όπως αυτές διαμορφώνονται από τις απαιτήσεις των πελατών, της κείμενης νομοθεσίας αλλά και από την εξέλιξη μιας ραγδαία αναπτυσσόμενης αγοράς.

Έχει θέσει ως κυρίαρχο στόχο της τη συνεχή βελτίωση της ποιότητας και μέσα από το στόχο αυτό ικανοποιεί και κάθε άλλο επιχειρηματικό της στόχο.

Η επιτυχία της Εταιρίας εξαρτάται από την παροχή προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, που όχι μόνο ικανοποιούν, αλλά υπερβαίνουν τις προσδοκίες των πελατών.

Το αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας κρίνεται από το βαθμό ικανοποίησης των πελατών της, των συνεργατών της και του προσωπικού της. Η εταιρία παρακολουθεί τις τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα δραστηριοποίησης της και με το έμπειρο προσωπικό της δημιουργεί νέες μεθόδους και τεχνικές ώστε να επιλύει κάθε πρόβλημα με το βέλτιστο τρόπο και με άμεσο στόχο την ολική ικανοποίηση των πελατών της.   

Μέσα από την πολιτική η διοίκηση δεσμεύεται για τα παρακάτω θέματα:

  • Να τηρεί την κείμενη νομοθεσία που αφορά τα προϊόντα καθώς και τις δραστηριότητες της.
  • Για τις απαιτήσεις του συστήματος( ISO 9001:2008) καθώς και για τη συνεχή βελτίωση του.
  • Η συσχέτιση των στόχων με τις προσδοκίες των πελατών.

Κατεβάστε το PDF του πιστοποιητικού ΕΔΩ

header

Κύλιση στην Αρχή